skip to Main Content

Auto-Onderdelen24.nl is één van de leidende online winkels voor auto-onderdelen, dankzij een langdurige ervaring en duizenden tevreden klanten. Verzeker uzelf van onze dienstverlening en onze uitstekende prijsaanbiedingen. Reserve Onderdelen van hoge kwaliteit. Een ruime variatie aan producenten en onderdeel van hoge kwaliteit garanderen de mobiliteit van uw voertuig en veiligheid op de weg. Gecertificeerde en betrouwbare leveranciers bieden het volledige gamma aan reserve onderdelen. Bij Auto-Onderdelen24.nl krijgt u reserveonderdelen van topmerken. Bekwame medewerkers van onze ondersteuning helpen u steeds in uw zoektocht. Uw bestelling wordt veel sneller geleverd door een ruim aanbod aan onderdelen. Als regel worden reserveonderdelen binnen 48 uur geleverd door koerierdiensten zoals DHL, GLS en UPS.

Wij zijn een klein doch krachtig autobedrijf dat zich toelegt op diverse autotechnische gebieden en houden hierbij betaalbaarheid hoog in het vaandel. Uiteraard zal een auto die gebruikt wordt aan slijtage onderhevig zijn maar ook de zogenaamde boodschappenauto behoeft de nodige aandacht. Bij ons kunt u terecht voor zowel de “grote” alswel de “kleine” onderhoudsbeurt alswel de jaarlijks verplichte APK keuring. Naast het reguliere onderhoud kun u bij ons terecht voor allerlei werkzaamheden betrefende 4×4 terreinwagens. Of het nu gaat om een lier of verfraaing, in overleg is bijna alles mogelijk. Bovendien kunt met schades aan uw geliefde vierwieler bij ons terecht. Wij zorgen er voor dat alles weer tip top in orde komt. Mocht u op zoek zijn naar een andere auto, wij hebben regelmatig aanbod van leuke betaalbare auto’s in diverse klasses.

AD Autobedrijf Van Lopik is gevestigd aan de Rivierdijk 383. Autobezitters kunnen er terecht voor onderhoud, (airco)reparatie, schade- en ruitherstel en banden. Het bedrijf verkoopt nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken met als specialiteit lichtgewicht sportwagens. Autobedrijf Van Lopik is lid van garageketen AD. ,,Dit heeft mede als voordeel dat wij twee jaar garantie kunnen geven op door ons uitgevoerde werkzaamheden”, legt Wim uit. ,,Bij AD kunnen wij de fabrieksgegevens van alle merken auto’s opvragen. Dit maakt het mogelijk om reparaties tegen een scherpe prijs op dealerniveau uit te voeren.”

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk advies dat past bij úw situatie, onze adviseurs staan voor u klaar. Of het nu gaat om uw verzekeringen, hypotheek of uw oudedagsvoorziening. Bij BeneVia hebben wij de kennis in huis u op alle fronten te ondersteunen en te adviseren. Eén aanspraakpunt voor al uw financiële producten. Bij BeneVia krijg je als clublid korting op je Seven verzekering!!

benevia_logo_2-1

Biesheuvel Autosport is al 60 jaar dé toonaangevende leverancier van race-, rally-, cross-, Dakar- en karting benodigdheden van Nederland. Wij zijn gevestigd in Nieuwendijk (Noord-Brabant) nabij de A27. Wij staan sterk door onze service en grote voorraad direct leverbare artikelen die wij in onze 1000 m2 showroom hebben. Daarnaast vindt u het grootste gedeelte van ons leveringsprogramma terug op onze website waar op dit moment ruim 140.000 artikelen op staan. Tevens hebben wij een eigen werkplaats waar alle producten gemonteerd kunnen worden, zie hiervoor het kopje ‘Please Pit Now’. Bestellingen worden meestal binnen 24 uur geleverd, mits uit voorraad leverbaar. Al de prijzen op onze site zijn inclusief 21% BTW.

Elmar zorgt voor professioneel machinaal borduurwerk. Borduurwerk is een duurzaam product en geeft een exclusieve uitstraling aan uw kleding c.q. bedrijfskleding. Het maakt relatiegeschenken en cadeaus exclusief en persoonlijk door bijvoorbeeld uw logo, naam, of afbeelding te laten borduren. Bij ons staat kwaliteit in kleding/mode en borduurwerk hoog in het vaandel. Om uw design zo sprekend mogelijk te maken gebruiken wij borduurgaren van het merk Madeira. Wij beschikken over een eigen ontwerp afdeling waar de door u aangeleverde logo’s of andere plaatjes door digitalisatie geschikt gemaakt worden om geborduurd te kunnen worden.

De KNAC is, net als alle andere merkenclubs, ook een club (vereniging). We zijn de oudste autoclub in Nederland (opgericht in 1898), founding member van de FIA én als enige autoclub koninklijk (sinds 1913). Ook is de KNAC een algemene club van autoliefhebbers en niet verbonden aan een bepaald automerk. De afgelopen jaren hebben meerdere clubs ons benaderd om samen te gaan werken. Vorig jaar hebben wij het initiatief genomen om met een viertal verschillende merkenclubs te gaan praten en de mogelijkheden voor samenwerking te onderzoeken. Uit deze gesprekken zijn ideeën en voorstellen gekomen die geresulteerd hebben in een “KNAC vriendenlidmaatschap” voor merkenclubs.

Al meer dan 20 jaar is Van Kronenburg Autosport bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van high performance motoren voor verschillende toepassingen. In de beginjaren maakte men gebruik van verschillende typen motormanagement systemen. Door ontevredenheid over het aanbod op dit gebied, is er besloten om een eigen betaalbaar management systeem te ontwikkelen. Het doel van deze systemen die uiteindelijk zouden uitgroeien naar de Kronenburg Management Systems (KMS), was dat het simpel, betrouwbaar maar toch effectief moest zijn tegen een betaalbare prijs. Met deze filosofie heeft van Kronenburg Autosport een systeem kunnen ontwerpen wat geschikt is voor 90% van alle toepassingen.

De onderdelenshop24.com online winkel is een garantie voor top kwaliteit, lage prijzen en een uitstekende klantenservice. onderdelenshop24.com biedt een breed assortiment merkproducten van gerenommeerde fabrikanten zoals Bosch, Sachs en Beru. Ook kunt u in onze winkel talrijke auto-onderdelen vinden van fabrikanten zoals Vemo, Prasco, Delco Remy, Spahn, Delco Remy, NK en nog vele anderen. Door gebruik te maken van de reserve-auto-onderdeel zoekfunctie, die wij online aanbieden, kunt u bijvoorbeeld ruitenwissers, bumpers, uitlaten, koplampen, koppelingen en nog vele andere auto-onderdelen vinden. Met deze unieke functie kunt u de benodigde onderdelen binnen de kortste tijd vinden. Omdat wij OEM-kwaliteit garanderen en geen compromissen sluiten wat betreft prijzen, hanteren wij altijd een niveau van absolute topkwaliteit en een perfecte prijs / kwaliteitsverhouding . Maar door onze site te gebruiken kunt u uzelf overtuigen dat onze producten de beste kwaliteit bieden! We zijn altijd blij om u te verwelkomen in onze online winkel. U kunt ook onze Klantenservice Hotline bellen en uitgebreide informatie over onderdelen of andere informatie ontvangen.

Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, laser gamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe LED bowling banen, dineren in verschillende themaruimtes, kinderfeestjes organiseren en nog veel meer.

  • Snelste kartbaan van Nederland!
  • Grootste lasergame arena van Europa!
  • Leukste partycenter van Noord-Holland!
  • Bowlen op onze nieuwe LED bowling banen!

Silverstone heeft als derde in Nederland een eigen Bungee voetbal arena. Niet zo groot als de doorsnee voetbal arena’s en ook geen groen gras, maar wel minstens net zo leuk! In Japan is dit dé nummer één sport van het land. Bij Silverstone is het een spectaculaire- maar ook humoristische activiteit. Omdat we niet allemaal het postuur hebben van een echte Sumo Worstelaar, zijn er pakken beschikbaar, die het effect zo dicht mogelijk benaderen. Tot snel

Sjef biedt de beste kwaliteit voor een lage prijs en helpt je bij het maken en verzenden. Voordelen:

  • Makkelijk aanleveren
  • Geen drukproef meer nodig
  • Niet meer bij de drukker langs
  • Binnen 3 werkdagen verzonden
  • Gratis digitale viewer voor je site

Een ontwerp voor elkaar. Een veranderende maatschappij vraagt om nieuwe manieren van werken. Organisaties kunnen slim omgaan met de mogelijkheden die moderne communicatiemiddelen bieden; jongeren met een arbeidshandicap kunnen op dat gebied enorm waardevolle diensten leveren. Ze kunnen zo werk doen waarbij ze minder belemmerd worden door hun beperkingen. Stichting MEO brengt deze groepen bij elkaar en zorgt voor professionele begeleiding, zodat de stichting garant staat voor kwaliteit. Maar ook voor werkervaring die de jongeren een stevige basis biedt, waar ze de rest van hun leven op kunnen bouwen.

Eigenaren en oprichters Willem & Joke van der Kooi zijn alweer bijna 20 jaar officieel importeur van het sportwagen merk Lotus. Ooit begonnen als Opel dealer besloot Willem om enig moment te gaan doen wat hij leuk vond en waar zijn hart lag en nog steeds ligt, het importeren en verkopen van het merk Lotus. Om het merk meer bekendheid te geven is hij gestart met racen in de Lotuscup Europe en race nu met het team in de Supercar Challenge. Naast Lotus voert Van der Kooi, om in Engelse traditie te blijven, ook het merk Caterham. Zowel de kit, als een kant en klare Caterham (straat of race versie) zijn leverbaar. We werken vanuit twee vestigingen, een verkoop- en servicepunt Amsterdam en de hoofdwerkplaats en showroom in Lochem. Beide vestigingen zijn niet te groot waardoor we een prettige klantvriendelijke sfeer kunnen handhaven, waar een klant niet alleen kan komen als er wat aan de Lotus of Caterham moet gebeuren, maar ook gewoon voor een kop koffie en informatie. Jan van der Kooi runt Amsterdam en Mart van der Kooi treft u in Lochem. Op onze website treft u geregeld nieuws en alle actuele evenementen aan. We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze vestigingen. Tot ziens!

Een autobedrijf gespecialiseerd in Lotus, dat garant staat voor vakkennis en betaalbare kwaliteit. Het bedrijf werd in 2001 opgericht. Hoewel Lotus een in Nederland niet sterk verbreid merk is, bleek er toch een vrij aanzienlijke vraag naar een gedegen onderhoud aan deze auto’s. Lotussen zijn fijngevoelige auto’s met een geheel eigen karakter en een optimaal onderhoud kan slechts door echte specialisten worden verricht. VanSTEN engineering organiseerd regelmatig diverse leuke activiteiten, al of niet gerelateerd met Lotus. Zo is er elke 2e zaterdag van de maand de bekende “Lotus Club Pub meeting”. Op deze dag geeft VanSTEN engineering onderdak aan alle Lotus rijders en Lotus geïnteresseerden om te kletsen, een bakkie koffie te drinken of de regelmatig terugkerende seminais bij te wonen. Elke 2e zaterdag van de maand, van 10:00 tot 17:00

Back To Top