skip to Main Content

Eigenaren en oprichters Willem & Joke van der Kooi zijn alweer bijna 20 jaar officieel importeur van het sportwagen merk Lotus. Ooit begonnen als Opel dealer besloot Willem om enig moment te gaan doen wat hij leuk vond en waar zijn hart lag en nog steeds ligt, het importeren en verkopen van het merk Lotus. Om het merk meer bekendheid te geven is hij gestart met racen in de Lotuscup Europe en race nu met het team in de Supercar Challenge.

Naast Lotus voert Van der Kooi, om in Engelse traditie te blijven, ook het merk Caterham. Zowel de kit, als een kant en klare Caterham (straat of race versie) zijn leverbaar.

We werken vanuit twee vestigingen, een verkoop- en servicepunt Amsterdam en de hoofdwerkplaats en showroom in Lochem. Beide vestigingen zijn niet te groot waardoor we een prettige klantvriendelijke sfeer kunnen handhaven, waar een klant niet alleen kan komen als er wat aan de Lotus of Caterham moet gebeuren, maar ook gewoon voor een kop koffie en informatie. Jan van der Kooi runt Amsterdam en Mart van der Kooi treft u in Lochem. Op onze website treft u geregeld nieuws en alle actuele evenementen aan.

We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze vestigingen.

Tot ziens!
Team Van der Kooi Sportscars

logo_van-der-kooi-2-1
Back To Top