skip to Main Content

Auto Motor Klassiek Festival

Evenementen > 2017 > april > Auto Motor Klassiek Festival

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Zandvoort


Deel Nederland: Noord holland
Waar: Circuit Zandvoort
Locatie: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort
Organisatie: Harm Slijkhuis

NIEUW! Auto Motor Klassiek Festival – 29&30 april 2017
In het weekend van 29 & 30 april vindt het eerste AMK Festival plaats, genoemd naar Nederlands grootste klassiekermagazine Auto Motor Klassiek. Een laagdrempelig evenement, vol met actie en plezier. Nu al hebben diverse raceklassen zich ingeschreven voor spectaculaire actie op het circuit, zo zal de State of Art Historic Zandvoort Trophy van de HARC onderdeel zijn van dit geweldige weekend. Ook zullen er parades zijn van merkenclubs en mooie klassieke twee- en vierwielers op de paddocks. We verwachten dan ook duizenden klassiekers op de paddocks en boordevolle startvelden op de baan.

Deelname

Als club doen we natuurlijk mee zodat jullie het event bezoeken. We hebben een eigen ruimte op de paddock en een gezamenlijke parkeerplaats, al de auto’s dus bij elkaar.

Schrijf je in via www.sevenclub.nl zodat we je het gratis clubautoticket kunnen mailen. Dit is tevens het entreeticket voor de bestuurder. Overige inzittenden betalen het reguliere entreetarief van €14,- per persoon in de voorverkoop. Let op! In de week voor het evenement stijgt de voorverkoopprijs naar €16,- per persoon. Aan de kassa ter plaatste kost een entreeticket € 18,- per persoon.

Houd al het nieuws in de gaten op www.amkfestival.nl of volg de Facebook pagina. En je blijft dan ook automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Er is ook de mogelijkheid om zelf op het circuit te rijden, aanmelden doe hier: http://www.amkfestival.nl/programma/recaro-track-time-zandvoort.

Clubauto ticket_Super-Seven-Club-Nederland downloaden

Met vriendelijke groeten,

Super Seven Club Nederland
Harm Slijkhuis

Back To Top