skip to Main Content

Trackday met de KCC

Evenementen > 2017 > juli > Trackday met de KCC

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Deel Nederland: Flevoland
Locatie: Midland Circuit in Lelystad
Adres: Talingweg 89, 8218 NX Lelystad
Organisatie: KCC – Marc Kickert / Salem Mourad
Organisatie: SSCN – Gert de Haan / Hans Hop

Uitnodiging collega kitcarclubs voor de trackday 8 juli Lelystad

Wij organiseren voor de Nederlandse kitcarclub op zaterdag 8 juli a.s. onze jaarlijkse trackday. Dit wordt gehouden op het Midland Circuit in Lelystad.

Naast onze eigen clubleden willen we ook andere clubs uitgenodigd om op deze dag gezamenlijk van de gemeenschappelijke auto hobby te kunnen genieten. Ook willen we ook onze adverteerders de mogelijkheid geven om hun spullen/diensten op deze dag te tonen. Dit is uiteraard kostenloos. De bedrijven/adverteerders die in 2016 met promotiemateriaal bij de trackday stonden waren erg positief over de opkomst en aandacht voor hun producten!

De dag bestaat uit het ochtends rijden op een uitgezette ( korte) baan, een 200 meter sprint en eind vd dag ovaal racing. Alles met professionele begeleiding en tijdswaarneming. Verder is er o.a. concours de élégance en technique, springkussen voor kinderen en afsluitende BBQ. Het terrein is groot genoeg, we hopen uiteraard op een goede opkomst en willen daarom ook jullie van harte uitnodigen.

Naast het gewoon gratis bezoeken van de dag zijn er ook voor niet KCC leden een beperkt aantal plekken om zelf circuit te rijden voor het zeer lage tarief van €25 all-in. Ook voor de afsluitende BBQ met kleine bijdrage kan iedereen zich inschrijven.

Meer info over de dag en inschrijving is te vinden op onze site.
http://www.kitcarclub.nl/forum/index.php?/topic/7492-trackday-midland-lelystad-zaterdag-8juli-2017/

Laat aub even weten of jullie van de mogelijkheden gebruik willen maken om bij dit evenement aan te sluiten.
Voor vragen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar, 

Vriendelijke groet, names de KCC,
Marc Kickert. Marckickert@gmail.com
Salem Mourad Salem.mourad@gmail.com

Back To Top