skip to Main Content

Cabrio Wintertour 2018

Evenementen > 2018 > februari > Cabrio Wintertour 2018

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg


Deel Nederland: Utrecht
Locatie: Hotel Vianen, 
Adres: Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen
Organisatie: Cabriotour.nl

Opmerkingen: http://www.cabriotour.nl/

Cabrio in de winterstalling?? Natuurlijk niet!!

Op zondag 18 februari 2018 organiseert Cabriotour.nl alweer de negende (!) editie van de populaire “Wintertour”. Deelnemers uit binnen- en buitenland komen ditmaal naar een bijzonder stukje Nederland: het gebied van “De Hollandse Waterlinie”.

In 2019 hoopt de Nieuwe Hollandse Waterlinie op de werelderfgoedlijst te komen, want in militair-historisch opzicht is de Nieuwe Hollandse Waterlinie van groot belang geweest voor Nederland. De waterlinie vertelt samen met “De Stelling van Amsterdam” het verhaal van deze strategische inzet van water bij de verdediging van Nederland.

De route leidt de deelnemers langs verschillende onderdelen van de waterlinie, waaronder forten, bunkers en opstelplaatsen. Al rijdend over slingerende dijken, heeft men prachtige uitzichten over meerdere rivieren.

De Wintertour bestaat dit jaar uit een middagprogramma van circa 13:00 – 17:00 uur, en de route zal in totaal circa 100 Km beslaan. Vertrekpunt is het prachtige gerenoveerde Van der Valk Hotel in Vianen, en halverwege de route zal ook een pauze plaatsvinden om “even op te warmen”.

Wil je voorafgaande aan de tour van een overheerlijke brunch genieten? Of juist na afloop van de tour aanschuiven bij een perfect verzorgd “Live Cooking Diner” en/of heerlijk overnachten in het mooie hotel? Alles is mogelijk, maar niets moet.

Graag tot ziens op 18 februari!

Back To Top