skip to Main Content

Vroege Paasvogels

Evenementen > 2018 > april > Vroege Paasvogels

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Deel Nederland: Friesland
Locatie: 
Adres: 
Organisatie: Gert met KCC (Herman)

Na de winterperiode zien we elkaar weer tijdens de Zwarte Jattendagen. De Sevens kunnen dan hun laatste beurtje krijgen om daarna klaar te staan voor het nieuwe seizoen. Bijna traditie is deKoningsrit eind april de openingsrit van het seizoen voor de Sevenclub.

Maar het kriebelt vaak al eerder bij veel Sevenrijders, zeker als het weer een beetje meewerkt zoals de laatste jaren rond Pasen. Daarom organiseren we samen met de KCC op maandag 2 april, tweede Paasdag, de meeting “Vroeg Paasvogels” .

Er wordt een route uitgezet die start vlakbij Zwolle en zal eindigen in het zuiden van Friesland. De precieze start- en eindlocatie worden nog door Herman en Gert vastgelegd.

Vanaf 10.00 uur verzamelen we met een kop koffie of thee. Vanaf 11.30 uur starten we voor een rit van ongeveer 140 kilometer. Via enkele natuurgebieden en een variatie aan wegen gaan we richting Friesland voor een gezamenlijke lunchlocatie.

Maar de doorgang hangt af van de weersomstandigheden. Woensdag 28 maart wordt besloten of deze meeting door gaat. Dus als je de meubelboulevard zat bent, zien we je graag bij goed weer.

INFO VOLGT ASAP

Back To Top