skip to Main Content

Classic Motorshow

Evenementen > 2019 > februari > Classic Motorshow

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Theodor-Heuss-Allee, 28215 Bremen

Land: Duitsland
Locatie: Bremen
Adres: Theodor-Heuss-Allee, 28215 Bremen

Opmerkingen: http://www.classicmotorshow.de/home-2/

 

Jarenlang gold de stationcar of, combinatiewagen zoals u wilt, als functioneel werkpaard. Het was op zijn hoogst een praktische variant binnen een modelserie, en in een enkel geval een fraaie aanvulling daarbinnen. Nu de zeldzaamheid van de klassieke station meer en meer een item wordt, stijgt de waardering en de attentiewaarde. Voor de organisatie van de 17e Classic Motor Show in Bremen is het de reden, om van 1 tot en met 3 februari de rode loper voor de klassieke stationcar uit te rollen. Daarnaast heeft de organisatie tijdens de opening van het Duitse klassiekerseizoen plaats ingeruimd voor een tentoonstelling met prachtige Amerikaanse motoren uit de 20e eeuw.

Maar eerst de stationcar uit vroeger tijden. Liefhebbers zullen natuurlijk in vervoering raken als auto’s als de Citroën ID/DS Break, de Break en Familiale varianten van de Peugeot 404 en 504 en de S 123 modellen van Mercedes-Benz aan de orde komen. Ook klassieke Volvo Combi’s, Opel Caravans, oude Amerikaanse stations (Vista Cruiser!) en de aloude stations van Volkswagen zullen een glimlach op het gezicht toveren

Back To Top