skip to Main Content

27ste Inter Classic Maastricht

Evenementen > 2020 > januari > 27ste Inter Classic Maastricht

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Forum 100 6229 GV Maastricht 

Deel Nederland: LimburgWaar: MECCAdres: Forum 100 6229 GV Maastricht 
Opmerkingen: http://www.ic-tm.nl

Van 16 tot en met 19 januari 2020 zal Maastricht in het teken staan van de 26ste editie van InterClassics Maastricht. De jubileum editie van de oldtimer beurs, welke inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimer beurzen van Europa, zal synoniem staan voor de highlights van de afgelopen 26 jaar. Aan de hand van de 18 thema’s,  die door de jaren heen gevoerd zijn, zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. De mooiste en meest exclusieve classic cars zullen tentoongesteld worden. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan classic cars, van onderdelen tot automobilia. 

Back To Top