skip to Main Content

Classic Motorshow – Bremen

Evenementen > 2020 > januari > Classic Motorshow - Bremen

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Theodor-Heuss-Allee, 28215 Bremen

Land: Duitsland
Locatie: Bremen
Adres: Theodor-Heuss-Allee, 28215 Bremen

Opmerkingen: http://www.classicmotorshow.de/home-2/

 

De Bremen Classic Motorshow is de eerste grote oldtimertentoonstelling van het jaar. Hier vindt u alle klassieke voertuigen die u nodig hebt voor een geslaagde start van het seizoen: auto’s, motorfietsen, jonge klassiekers, historische motorsport, reserveonderdelen en restauratietips. Met een tentoonstellingsoppervlakte van 4651 m² bestaande uit acht zalen, ongeveer 45.000 bezoekers en 650 exposanten uit 12 landen, is de Bremen Classic Motorshow de place to be voor alle fans van klassieke auto’s.

De expertise van het publiek, het aanbod van hoogwaardige tentoonstellingen, de buitengewone sfeer en de unieke speciale shows voor auto’s en motorfietsen zijn al jaren de reden achter het succes van de Bremen Classic Motorshow. Vrienden, gelijkgestemde mensen, experts en verzamelaars komen hier samen om te ontspannen en te praten over auto’s en motorfietsen. Het seizoen begint in Bremen!

De openingstijden van de beurs zijn iedere dag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Hierdoor kunt u rustig rondkijken en genieten van deze prachtige expositie. De toegangsprijs bedraagt €16 per persoon per dag en voor twee dagen betaalt u €24 per persoon. Reis met gemak van en naar de tentoonstelling: Gebruik de nieuwe Park & Ride-faciliteiten op de luchthaven (parkeerplaats 1). Volg eenvoudig de luchthavenborden in Bremen: Parkeer- en tramticket voor € 7 (prijs per voertuig voor alle passagiers, inclusief terugreis met de tram). De reis duurt ongeveer 18 minuten. Stop bij Blumenthalstraße.

Back To Top