skip to Main Content

British Cars & Lifestyle 2020

Evenementen > 2020 > oktober > British Cars & Lifestyle 2020

Over dit evenement

Door Ruud van der Burg

Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Deel Nederland: Noord- Brabant
Waar: Autotron Rosmalen
Locatie: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen

Opmerkingen: http://www.britishcarsandlifestyle.nl/     http://www.402automotive.com/

De grootste winkel met producten uit het Verenigd Koninkrijk

Met ruim 200 standhouders is British CARS & Lifestyle zonder twijfel de grootste beurs met producten en lifestylebeleving uit het Verenigd Koninkrijk. Liefhebbers komen maximaal aan hun trekken met antiek, kleding, sieraden, serviezen, stoffen, laarzen, marmelade, fudge en delicatessen.

 

Een grootse beurs, elke meter Engels

Recentere Engelse exclusieve automerken zoals: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin, Bentley, gebroederlijk naast de Klassiekers van Austin Healey, MG, Rolls Royce, Alvis, Riley, Triumph, Morgan en Classic Mini. Clubs, onderdelen, mooie Engelse auto’s en entertainment uit de UK. Kortom: ‘British CARS & Lifestyle’!

 

British Best geliefd bij man én vrouw!

Waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen. Veel van de standhouders komen met hun handelswaar van de andere zijde van het Kanaal overgevaren. Zij komen met net dat ene auto-onderdeeltje of unieke stukje antiek, dat niet in Nederland verkrijgbaar is.

Vooroorlogse sportwagens

Handelaren uit binnen en buitenland komen met Jaguar, Morgan, Austin Healey, Jensen, Rolls Royce’s, Bentley, Aston Martin, Lotus en classic Mini’s. Ook dit jaar weer veel aandacht voor vooroorlogse sportwagens van Bentley, Lagonda, Alvis en Riley.

 

Back To Top