skip to Main Content

I7N The Prisoner

Evenementen > 2021 > juni > I7N The Prisoner

Over dit evenement

Door Bert Looman

UK - Portmeirion

Over:

Waar:              UK –  Noord Wales

Locatie:           Portmeirion

Adres:             –

Organisatie:    I7N

We keren terug naar Portmeirion aan de kust van Wales op 27 – 30 juni 2021 voor wat ons jaarlijkse eerbetoon is geworden aan de associatie tussen de Lotus 7 uit de cult-tv-serie The Prisoner en het dorp.

Het was een Series 2 Lotus Seven die werd bestuurd door Patrick McGoohan in de openingstitels van de televisieserie, maar in de laatste aflevering, ‘Fall Out’, werd deze vervangen door een serie 3 die was vermomd als het origineel, aangezien het tijdens het filmen. Graham Nearn reed de auto naar de set om de laatste aflevering neer te schieten en merkte dat hij als extra werd aangeworven. Hij is te zien terwijl hij de auto afstoffen en de sleutels in de brievenbus van McGoohan deponeert, voordat de held arriveert.

We blijven 2/3 dagen in het dorp – de accommodatie varieert van het hoofdhotel tot het kasteel of huizen in het dorp. Overdag zijn er tal van activiteiten in de omgeving, maar ook tijd doorbrengen in het dorp en de tuinen.

We hebben ook de mogelijkheid om op dinsdagochtend een straatparade te organiseren  en nadat het dorp is gesloten voor dagbezoekers, kun je je auto meenemen om gefotografeerd te worden op enkele van de iconische plekken in de dorp.

Meer informatie vindt U hier

Back To Top