skip to Main Content

Goodwood Festival of Speed

Evenementen > 2021 > juli > Goodwood Festival of Speed

Over dit evenement

Door Bert Looman

Goodwood Motor Circuit, Chichester PO18 0PX, Verenigd Koninkrijk

Over:

Waar:              United Kingdom

Locatie:           Goodwood Motor Circuit

Adres:            Chichester PO18 0PX, Verenigd Koninkrijk

Organisatie:    Goodwood

Werelds grootste viering van autosport en autocultuur! Het Festival of Speed ​​wordt gehouden in het prachtige park rondom Goodwood House en is het ultieme zomertuinfeest in de motorsport, een bedwelmende viering van ’s werelds meest glamoureuze sport. Nergens anders kom je zo dicht bij de auto’s en fietsen die de Hillclimb-baan opblazen; nergens anders zult u genieten van zo’n onbeperkte toegang tot de machines en de chauffeurs die ze beroemd hebben gemaakt.

Voor meer informatie visit de website hier

Back To Top