skip to Main Content

I7N – Classic Days at Schloss Dyck – Afgelast

Evenementen > 2021 > augustus > I7N - Classic Days at Schloss Dyck - Afgelast

Over dit evenement

Door Bert Looman

Germany- Juchen

Waar:              Duitsland – Reinland

Locatie:           Schloss Dyck

Adres:            Schloß Dyck, 41363 Jüchen, Germany

Organisatie:    I7N & Caterham Car Club Germany

Helaas is deze meeting afgelast en verplaatst naar 2022!!

 

Het is weer zover: van 6 tot 8 augustus 2021 vinden de 15e Classic Days plaats in Schloss Dyck – en we zullen er weer zijn. Schloss Dyck is de kleine Goodwood Revival op het vasteland, met een klein racecircuit, veel klassieke auto’s, racelegenden en stalletjes. Klassieke kleding is hier ook gewenst.

Dit jaar roepen we Schloß Dyck uit tot de internationale Caterham meeting.

In samenwerking met Caterham Duitsland zullen we onze voertuigen presenteren, we zullen door het Dyckerfeld dwalen, de racelegendes op het circuit met onze ogen en oren volgen, ons onderdompelen in de retro lifestyle tijdreizen en veel bekende gezichten uit de motorsport ontmoeten.

We ontmoeten elkaar op vrijdag op het veld – niet alleen om onze plek op te zetten en af ​​te bakenen – om de oldtimers te bekijken, zonder veel stress de stands te bezoeken en de dag af te sluiten met de gebruikelijke schnitzel. Zaterdag vindt de grote meeting plaats, het veld zal overvol zijn met klassieke en postmoderne auto’s.

Op zondag staat de persoonlijke tour zonder al te veel kabaal op onze stand gepland.

Zoals altijd zijn alle Caterham-chauffeurs en vrienden welkom

Meer informatie vindt U hier en hier

Back To Top