skip to Main Content

Veluwe Achterhoek

Evenementen > 2021 > augustus > Veluwe Achterhoek

Over dit evenement

Door Bert Looman

Amersfoortseweg 202, Nieuw Milligen

Deel Nederland: Achterhoek
Locatie: Buds Tolhuis No. 11
Adres: Amersfoortseweg 202, 3888 NR, Nieuw Milligen
Organisatie: Joey van den Bogaert

 

Op zondag 29 Augustus staat er een tourrit over de veluwe op het programma.

Vanaf 10 uur zijn wij welkom bij restaurant Buds in Uddel. Rond een uurtje op 11 zullen wij vertrekken voor een rit van zo’n 120 of 160 kilometer (let dus even goed op welk route bestand je op het navigatiesysteem zet). De route gaat over verschillende delen van de veluwe en je komt voor veel mooie natuur. Van bossen, naar graslanden en paarse heide, alles kom je tegen.

Onderweg komen we door verschillende dorpjes en plaatsen waar restaurants zijn voor een eventuele lunch. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een picknick (die je zelf verzorgt om mee te nemen in je seven) en ergens op de route in de natuur lekker op eet. Er zijn namelijk voldoende parkeerplaatsen. Ook kan het zijn dat je ineens moet wachten voor een oude stroomtrein in Lieren, een zweefvliegtuig over je hoofd vliegt of er zo een aap in je seven zit.

Zoals eerder genoemd heb ik 2 lengtes van routes uitgezet. Er is nog een extra lus neergelegd voor de mensen die lekker veel willen rijden.

Het eind zal zijn bij brouwerij de Veluwse Schavuyt in Apeldoorn.

Graag zie ik jullie op Zondag 29 augustus in Uddel.

Groet,

Joey van den Bogaert

Link naar de route bestanden 

Back To Top