skip to Main Content

Lotus Winter Fair 2021

Evenementen > 2021 > november > Lotus Winter Fair 2021

Over dit evenement

Door Bert Looman

Meidoornkade 18, 3992 AE Houten

Over:

Waar:              Nederland – Utrecht

Locatie:           Van der Kooi

Adres:             Meidoornkade 18, 3992 AE Houten

Organisatie:    Lotus Club Holland & Van der Kooi

De winterfair is een evenement welke wij al een aantal jaren voeren als afsluiter van het evenementenseizoen en doen dit op een zaterdag eind oktober / begin november bij Van der Kooi.  Er zijn wat verkoopstandjes, er is onderdelenverkoop, een hapje, een drankje en de kans mekaar een paar mooie wintermaanden te wensen tot we elkander weer zien in het voorseizoen (ik neem aan dat Se7en rijders ook niet massaal in de winter rijden met hun bolides, toch?).

Last but not least: het prototype van de gloednieuwe Lotus Emira zal tijdens de Winterfair tentoongesteld staan. Van der Kooi is  de eerste Lotus-dealer in Europa die de Emira mogen ontvangen. Voor u dus een een unieke kans om het nieuwe model in levende lijve te aanschouwen. Om teleurstelling tijdens het evenement te voorkomen: het prototype zal deze middag (goed zichtbaar) achter een lint staan, er kan dus niet in de auto worden gezeten of gereden.

 

Meer Info: https://vanderkooisportscars.nl/lotus-winterfair-2021/

Back To Top