skip to Main Content

Koningsrit en Korte ALV- 2022

Evenementen > 2022 > april > Koningsrit en Korte ALV- 2022

Over dit evenement

Door Bert Looman

Energiestraat 3, Naarden

Over:

Waar:              Nederland – Utrecht

Locatie:           Cool Classic Club

Adres:             Energiestraat 3, Naarden 

Organisatie:    Gert

Koningsrit en korte ALV 24 april 2022

Na 2 jaar kan de openingsrit van ons Sevenclub-seizoen gelukkig weer op een oudnormale manier gehouden worden. Het kabinet heeft zojuist bekend gemaakt dat 8 maart Freedom Day wordt: er zijn geen beperkingen meer vanwege ernstige vormen van Covid-19. Zeker voor ons als Sevenrijders heeft ‘freedom’ een belangrijke betekenis.

In het digitale bijpraatmoment van 30 januari zijn de noodzakelijke punten vanuit het bestuur al besproken, maar niet alle ALV-onderwerpen. Daarom combineren we onze Koningsrit op 24 april 2022 met een korte ALV en een gezamenlijke lunch.

Vanaf 10 uur staat koffie met gebak klaar bij de Cool Classic Club in Naarden. Om 10.45 uur willen we kort de noodzakelijke ALV-onderwerpen bespreken, waarna we tot ongeveer 13 uur kunnen genieten van een lunch en gezellig bij kunnen praten. Natuurlijk is er ook tijd om de aanwezige classic cars te bewonderen bij de Cool Classic Club.

Rond 13 uur vertrekken we dan voor een mooie route door ’t Gooi, langs de Vecht en de Utrechtse Heuvelrug. De lengte zal ongeveer 80-90 kilometer zijn, met de mogelijkheid dit nog enkele tientallen kilometers langer te maken. Het eindpunt wordt restaurant Soester Duinen (Soesterbergsestraat 188, 3768 MD Soest) waar we vanaf 15.30 uur welkom zijn.

Omdat we de Koningsrit combineren met een Algemene Leden Vergadering is de (eventuele) financiële bijdrage als volgt:

  • Deelname aan de ALV inclusief koffie is kosteloos voor leden en hun partners/bijrijders.
  • Voor de Koningsrit inclusief lunch zijn de kosten € 10 per persoon voor leden met hun partner/bijrijder. Voor overige deelnemers zijn de kosten € 20 per persoon.

Tot ziens op zondag 24 april!

 

link naar de route 

Back To Top