skip to Main Content

KCC Track day

Evenementen > 2022 > mei > KCC Track day

Over dit evenement

Door Bert Looman

Circuit Lelystad.

Over:

Waar:              Nederland – Flevoland

Locatie:           Circuit Lelystad

Adres:             Talingweg 89, 8218 NX Lelystad

Organisatie:    KCC

Beste Leden.

Deze trackday is voor KCC leden en wordt door de KCC georganiseerd, maar je kan ter plekke lid worden €50. Dus wil je een keer meedoen aan een trackday dan is dit wellicht een mooie optie.

De Kit Car Club bestaat dit jaar 20 jaar dus hebben we een beetje uitgepakt met 2 trackdays. Deze zijn gratis voor KCC leden, maar je kan ter plekke lid worden voor €50

Ook zullen we een lustrumviering met ALV op een mooie locatie in Juni houden, de exacte datum volgt nog .

Zondag 22 mei en zaterdag 24 september kunnen we weer onder begeleiding van Wimedo lekker sturen op Lelystad. Ook is er in mei eind vd dag een afsluitende BBQ voor iedereen die zich daar vtv voor aanmeld.

Vorig jaar een lekker bont gezelschap met ca 40 auto’s op de baan, veel Sevens maar ook fury’s, Lola en een ( halve) Elise. Ondanks de eurodynamica van een baksteen bleek de seven met S2000 krachtbron qua tijd niet te kloppen. Een wijs man zei ooit, aerodynamics is for people who cant build engines. Dus ja, daar zit blijkbaar wel wat in, zeker op zo’n korte baan.

Maar de snelste tijd is leuk, zeker voor de Wimedo mannen, maar ook als je er voor de eerste keer bent kan je op je eigen tempo de baan en je auto op een veilige manier verkennen. Er zijn genoeg mensen aanwezig voor tips en trucs en je kan de hele dag naar hartenlust over je hobby praten.

Check je auto technisch even voor je wegrijdt. Helm mee, Accu afplakken, benzineleidingen checken op haarscheurtjes, remvloeistofreservoir nog vol? Maar ook een positief humeur en wat tijd reserveren om die dag even te helpen met vlaggen en baanposten wordt zeer gewaardeerd. Als iedereen een beetje meehelpt, dan hebben we allemaal een goede dag toch? Naast ruime parkeergelegenheid, ook voor toeschouwers, is er langs de baan is een kantine met snacks aanwezig.

Inschrijven en technische keuring begint vanaf 09.00, de briefing en rijden vanaf ca 10.30.

Menno, Fabian, Salem en ik hopen jullie deze dagen weer te verwelkomen en er met een lekker zonnetje weer een top dag van te maken.

Back To Top