skip to Main Content

Mooi Weer Limburg

Evenementen > 2022 > mei > Mooi Weer Limburg

Over dit evenement

Door Bert

Volgt nog

Over:

Waar:              Nederland – Limburg

Locatie:           <volgt nog>

Adres:             <volgt nog>

Organisatie:    Marcel & Sonja Hendrix

Deze “Mooi Weer” Limburg meeting is grotendeels dezelfde route als gereden in 2020, maar voor deze editie hopen we op minder regen en stort buien!

De tocht start in  Nederlands Limburg, maar gaat al snel de grens over richting België. Hier kronkelen we door de heuvels van het Voerdal via een grote omweg terug naar Slenaken en vervolgens Epen. Vanaf Heijenrath (ongeveer halfweg de route) tot aan Epen zijn diverse terrassen die aangedaan kunnen worden, waaronder “het mooiste terras in Nederland” van de Gerardushoeve direct na de Eperheide.

Het tweede deel van de tocht voert ons via een stuk Mergellandroute, via de Eijserheide, de Fromberg (wijngebied) en het plateau bij Schimmert richting het noorden. We eindigen bij het Steinerbos waar in bosrijke omgeving parkeergelegenheid is en de mogelijkheid voor een hapje en drankje.
Het Steinerbos ligt vlak bij de autosnelweg A2 ter hoogte van Geleen

Back To Top