skip to Main Content

7Days 2022 – Alps & Dolomites

Evenementen > 2022 > juni > 7Days 2022 - Alps & Dolomites

Over dit evenement

Door Bert Looman

Afbeeldingsresultaat voor Alps & Dolomites

Vanuit het bestuur zijn we verheugd dat vanaf heden boekingen kunnen worden gemaakt voor de 7-Days 2021 2022 naar de Alpen en Dolomieten. Scenic Car Tours organiseert deze reis exclusief voor de Sevenclub Nederland.

Om 7-Days in de Alpen en Dolomieten te zijn hebben we de heen- en terug reisdag erbij genomen, je bent dus 8 nachten en 9 dagen weg.

De heenreis op de eerste dag (Donderdag 09 juni) is naar Rudesheim voor een overnachting in het Altdeutsche Weinstube Hotel. De aanrijroute vanuit Nederland zal enkele ‘zwaan-kleef-aan’-locaties hebben. Maar op eigen houtje een paar dagen ervoor alvast naar het Zwarte Woud of Eifel gaan is ook geen gek idee.

Dag twee gaat naar het Zwarte Woud voor een overnachting in Waldhotel Luise te Freudenstadt.  De derde dag zal via Zwitserland naar hotel Stocker in St. Valentin auf der Haide gaan nabij het drielandenpunt Zwitserland-Oostenrijk-Italië.
Dag vier begint met de Passo dello Stelvio en eindigt aan de westkust van het Gardameer. Hier blijven we 2 nachten in Villa Luisa in San Felice del Benaco met een rustdag met naar eigen keuze pootje baden in het Gardameer of een route in de omgeving.
De zesde dag rijden we via de Grande Strada Della Dolomiti naar Cortina d’Ampezzo waar we overnachten in Parkhotel Franceschi.

Dag zeven rijden we naar Kirchberg via de Grossglockner Alpenhochstrasse. In Kirchberg blijven we 2 nachten in Activ Sunny Hotel Sonne zodat er ruimte is voor een bezoek aan de watervallen van Krimm, een wandeling naar de Milka-koeien of nog een mooie bergpas. Dit is tevens de laatste overnachting

De volgende dag, vrijdag 17 juni, is voor de terugreis of voor diegene die in Oostenrijk  blijft kan zijn eigen route verder vervolgen.

De routes gaan iedere dag langs mooie en bijzondere passen en locaties. Suggesties die we door kunnen geven aan Scenic Car Tours zijn welkom.

Prijzen:

  1. € 999,- euro per persoon op van 2 personen in 1 auto en in 1 kamer basis tijdens de tour (dus € 1998,- per paar).
  2. € 1198,- euro per persoon indien 1 persoon per kamer.

Om een boeking te maken zijn er 2 mogelijkheden:
– Boek online met deze unieke link:
https://www.my-holiday-booking.co.uk/availability/check/index/i/13/t/ALPEN7

– Telefonisch, van maandag tot vrijdag van 9-17 uur, op +44 1732 879153, met Emma, James of Tom van het Tour Sales & Operations-team (Engels gesproken)

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Gert (voorzitter@sevenclub.nl of 06-12992657) of direct bij Scenic Car Tours.

Documenten 7Days 2020

Back To Top