skip to Main Content

Het woeste Oosten

Evenementen > 2022 > augustus > Het woeste Oosten

Over dit evenement

Door Bert Looman

Deldensestraat 11, Diepenheim

Over:

Waar:              Nederland – Overijssel

Locatie:          De Woeste Wieven op Erve Bonkert

Adres:             Deldensestraat 11, 7478 PG Diepenheim

Organisatie:    Joey v/d Bogeart, Mickel; Goossens  (Cobra Club Nederland) en Johan Rietman  ( locatie overnachting) 

Deze meeting wordt samen met de Cobra Club Nederland georganiseerd en is met een overnachting

De rit Het Woeste Oosten zal een 1.5 daags evenement zijn. Doordat het in een redelijke uithoek van Nederland is hebben de leden die van verder komen de mogelijkheid om eerder naar deze rit te komen, zodoende 1.5 dag.

Vanaf enkele centrale plekken in Nederland zal er een route uitgezet worden naar De Woeste Wieven in Diepenheim (deze routes zullen voor Zaterdag uitgezet worden). Maar je hebt natuurlijk zelf ook de mogelijkheid om op eigen gelegenheid naar Diepenheim te rijden. Ook kan het zijn dat CCN leden zaterdag ook al aansluiten. Dit is een hotel, restaurant, trainingslocatie maar ook een plek waar de start voor onze tourrit zal plaatsvinden. Er is de mogelijkheid om te overnachten voor deze rit. Neem hiervoor zelf contact op met De Woeste Wieven voor meer informatie (wacht hiermee niet te lang omdat het een drukbezochte locatie is).

Op zondag hebben wij de club rit i.c.m. de CCN. De rit zal zo’n 150km lang zijn. De route wordt uitgezet voor een navigatiesysteem, op papier met instructies maar ook een stuk bolletje pijltje.

 

Back To Top