skip to Main Content

Lotus Rijdersdag Assen

Evenementen > 2022 > oktober > Lotus Rijdersdag Assen

Over dit evenement

Door Bert Looman

Circuit Assen

Over:

Waar:              Nederland – Drenthe

Locatie:           TT circuit Asses

Adres:            De Haar 9, 9405 TE Assen

Organisatie:    Van Der Kooi Sportscars

De tweede Lotus rijdersdag van dit jaar staat gepland op dinsdag 18 oktober 2022. Uiteraard op het circuit van Assen, zoals de voorgaande edities. Een dag waar je jouw Lotus de sporen kunt geven op een fantastische en veilige baan. Een heerlijke datum om weer eens op volle snelheid te kunnen rijden. Vier uur lang vrij rijden op het fantastische moto GP circuit, open pitlane met catering. Het evenement staat open voor Lotus en Lotus-achtigen, zoals Caterham 7 en Donkervoort. Uiteraard wordt voor de veiligheid van iedereen de COVID-19 regels én het autosport protocol in acht genomen. Meer info over inschrijven en dergelijke volgt.

Meer info staat hier op de website van van der Kooi Sportscars of hier op de site van de Lotus club.

Neem ook contact met ons op voor een Pre Track Day Check via info@vanderkooisportscars.nl.
Back To Top