skip to Main Content

Silverstone Classic Sunday 2022

Evenementen > 2022 > oktober > Silverstone Classic Sunday 2022

Over dit evenement

Door Bert Looman

Silverstone Party Centrum Zwanenburg

Over:

Waar:              Nederland – Noord Holland

Locatie:           Silverstone Party Centrum

Adres:             Weerenweg 21-23, 1161AE Zwanenburg

Organisatie:    Silverstone Party Centrum

Kom op zondag, 9 oktober, met je klassieke auto of motor naar Zwanenburg om te genieten van de traditionele Silverstone Classic Sunday. Vanaf 11:00 uur kun je genieten van allerlei bijzondere en zeldzame klassieke-, maar ook modernere auto’s, zoals Donkervoorts, Cobra’s, kitcars en cabrio’s. Deze dag is een Meet & Greet voor bezitters, maar ook liefhebber van aparte auto’s en motoren. Van DAFje tot Ferrari, maar ook van Norton tot Honda. Ook zullen er een aantal bijzondere vooroorlogse bolides te bewonderen zijn.

SILVERSTONE CLASSIC TOERRITTEN
Keuze uit 2 gratis Toer ritten, je kunt starten wanneer je wilt
Geef anderen (relaties, cliënten, familie of vrienden ) eens de gelegenheid om ook te genieten van je bolide. Neem ze mee voor een kortere of langere rit. Dit kan een blokje om zijn, maar misschien ook een rit door de mooie omgeving, tijdens één van de uitdagende gratis tourritten, die we hebben uitgezet.

Het leukste is natuurlijk om zelf deel te nemen aan één of beide gratis toerritten, welke in de omgeving van Haarlem, Kennemerland, Amsterdam en de Haarlemmermeer zijn uitgezet. Er zijn twee ritten voor auto´s en motoren, maar ook een rit voor vrachtauto´s. Je kunt aan deze rit(ten) meedoen met je oldtimer, youngtimer, kitcar, oudere-of jongere cabrio, supercar of klassieke- of moderne motor.

CLUBS
Alle auto- en motorclubs zijn welkom op de Silverstone Classic Sunday.
Kom nog heerlijk genieten en bijkletsen, voordat we de winter induiken.
Wil je een graag een eigen stek voor je club, laat ons dit dan tijdig weten.

INFORMATIE
Voor informatie kan men contact opnemen met Silverstone in Zwanenburg.
Adres: Weerenweg 21-23, 1161AE, Zwanenburg.
Telefoon: 020-4973858

Website: www.silverstone.nl

Organisatie Rob de Leeuw

Samen is het gezelliger !

Back To Top