skip to Main Content

Winter Meeting

Evenementen > 2023 > februari > Winter Meeting

Over dit evenement

Door Bert Looman

Buren

Over:

Waar:              Nederland – Gelderland

Locatie:           Visscher Classique  –  Auto museum

Adres:              Schuilheuvelstraat 1  4116 GA, Buren

Organisatie:    Bestuur

Hallo Leden

De wintermeeting op 4 februari gaat definitief door bij Visscher Classique in Buren.

Dé unieke old- en young-timer beleving dat is waar het bij Visscher Classique om draait. Ontdek de plaats en ontwikkeling van de auto in de wereldgeschiedenis sinds het einde van de 19 eeuw en zie dat terug in de collectie van dit museum. Meer info vindt U hier https://visscherclassique.nl/

Vanaf 13.00 uur zijn we welkom. Drankje en borrelhapje wordt verzorgd. Vanuit het bestuur willen we een paar korte mededelingen doen, waarna Henk Visscher zijn verhaal zal doen over zijn uit de hand gelopen hobby en passie. Daarna is er tijd voor een bezoek aan zijn collectie en om bij praten met andere clubleden.

We hopen op een grote opkomst bij deze Wintermeeting

Tot 4 februari!

Back To Top