skip to Main Content

Zwarte Jattendag Soldeo & Stekkersnel.nl

Evenementen > 2023 > maart > Zwarte Jattendag Soldeo & Stekkersnel.nl

Over dit evenement

Door Bert Looman

Waar:              Nederland – Utrecht

Locatie:           SolDeo & Stekkersnel.nl

Adres:          Zuidergracht 13, 3763LS Soest

Organisatie:    Menno Groenendaal & Joey

Jullie zijn uitgenodigd op zaterdag 25 maart voor onze  Zwarte Jattendag bij de firma StekkerSnel in Soest.

Vanaf 10:00 tot 16:00 bent u welkom aan de zuidergracht 13 – 3763LS in Soest.

Op de zuidergracht bevindt zich een opslag van klassieke auto’s en daarnaast vindt er preparatie plaats van historische raceauto’s. Er is voor de auto liefhebber altijd genoeg te zien. De raceauto’s komen voornamelijk uit de jaren 60 en 70.  Hier worden auto’s echt vanaf de grond af weer helemaal klaargemaakt voor het nieuwe race seizoen.

De firma StekkerSnel ontwerpt en produceert kabelbomen.  Wij zullen een kijkje in onze keuken geven. Waar wij onder andere kabelbomen uit werken voor diverse voertuigen en elektrische aandrijvingen. Daarnaast kunnen ook tips en tricks geven hoe u de elektrische installatie van uw project kunt aanpakken of verbeteren.

Als je werkzaamheden wilt uitvoeren aan je mail dit dan even naar meetingcoordinator@sevenclub.nl zo kan ik een beetje inschatten of er voldoende tijd is voor een ieder. Ook als je hulp nodig hebt bij welke onderdelen je nodig hebt en je weet het niet welke je moet hebben ook dan kun je mailen. Dan kan ik je in contact brengen met Menno en die kan je vast en zeker verder helpen. Onderdelen voor de werkzaamheden moet je zelf meenemen. Garagezeep, gereedschap, koffie/thee, genoeg hulp, bruggen en gezelligheid zullen aanwezig zijn

Adres:

SolDeo & Stekkersnel.nl
Zuidergracht 13
3763LS Soest
Telefoon: 06-43 20 53 02

Back To Top