Laden Evenementen

20 april van 10:00 tot 17:00

Jullie zijn uitgenodigd op zaterdag 20 april voor onze  Zwarte Jattendag bij de firma StekkerSnel in Soest.

Vanaf 10:00 tot 16:00 bent u welkom aan de zuidergracht 13 – 3763LS in Soest.

Op de zuidergracht bevindt zich een opslag van klassieke auto’s en daarnaast vindt er preparatie plaats van historische raceauto’s. Er is voor de auto liefhebber altijd genoeg te zien. De raceauto’s komen voornamelijk uit de jaren 60 en 70.  Hier worden auto’s echt vanaf de grond af weer helemaal klaargemaakt voor het nieuwe race seizoen.

De firma StekkerSnel ontwerpt en produceert kabelbomen.  Wij zullen een kijkje in onze keuken geven. Waar wij onder andere kabelbomen uit werken voor diverse voertuigen en elektrische aandrijvingen. Daarnaast kunnen ook tips en tricks geven hoe u de elektrische installatie van uw project kunt aanpakken of verbeteren.

Als je werkzaamheden wilt uitvoeren aan je mail dit dan even naar meetingcoordinator@sevenclub.nl zo kan ik een beetje inschatten of er voldoende tijd is voor een ieder. Ook als je hulp nodig hebt bij welke onderdelen je nodig hebt en je weet het niet welke je moet hebben ook dan kun je mailen. Dan kan ik je in contact brengen met Menno en die kan je vast en zeker verder helpen. Onderdelen voor de werkzaamheden moet je zelf meenemen. Garagezeep, gereedschap, koffie/thee, genoeg hulp, bruggen en gezelligheid zullen aanwezig zijn

Joey & Menno

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
10:00 tot 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stekkersnel
Zuidergracht 13
Soest,Utrecht3763 LSNederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Joey
Menno Groenendaal