Over de Super Seven Club Nederland

Rijdt u in een Seven, of heeft U net een nieuwe (andere) Seven aangeschaft? Wilt u uw plezier in het rijden met een Seven delen met andere Seven rijders?

De Super Seven Club Nederland (SSCN) is een enthousiaste club van eigenaren van een Lotus (Super) Seven of van een “Sevenachtige” auto. De club bestaat, in zijn huidige opzet, sinds 1984 en telt momenteel ruim 170 leden. Wilt u kennis maken met onze club, bezoek dan geheel vrijblijvend een van onze meetings. Rij de route mee en proef de sfeer, u bent van harte welkom.

* Noot: Een Sevenachtige auto is een auto die algehele constructieve overeenkomst heeft met de Lotus Seven en/of als zodanig duidelijk herkenbare uiterlijke kenmerken bezit

Contact opnemen of vragen? Stuur een e-mail naar info@sevenclub.nl

Beschikbare Lidmaatschappen

SSCN Lid

Als SSCN Lid heeft U volledige toegang tot alle club evenementen, de volledige website, ontvangt U vier maal per jaar ons clubblad Supurb Seven en jaarlijks de SSCN Kalendar, heeft U korting op artikelen in onze webshop en komt U in contact met andere Seven eigenaren en liefhebbers. Voor technische vragen is er een WhatsApp group binnen de club en op de zwarte jatten dagen zijn er vele behulpzame handen en adviezen voor een klus aan de Seven.
Een jaar Lidmaatschap kost EUR 80,00/jr

SSCN Proeflidmaatschap

Als U kennis wil maken met de club kan dat met een proeflidmaatschap. U krijgt één maand toegang tot de volledige website en U ontvangt de laatste uitgave van ons clubblad Superb Seven.
Een Proeflidmaatschap is Gratis

SSCN Vriend van de Sevenclub

Als Vriend van de Sevenclub heeft u gedeeltelijk toegang tot de website en kunt U zicht aanmelden voor de eendaagse meetings. Daarnaast ontvangt U de nieuwsbrieven die we verschillende keren per jaar uitsturen
Een Vriend van de Sevenclub registratie is Gratis