skip to Main Content

ALV + Koningsrit

Evenementen > 2023 > april > ALV + Koningsrit

Over dit evenement

Door Bert Looman

Lierweg 34A De Lier

Waar:              Nederland – Zuid Holland

Locatie:           Stolze Classic Cars

Adres:            Lierweg 34A, 2678 CW, De Lier

Organisatie:    Bestuur

ALV-meeting 23 april 2023: Ooit wel eens 450 klassieke sportwagens bij elkaar gezien?

In 2022 hebben we voor het eerst de Algemene Leden Vergadering (ALV) gecombineerd met de eerste rit van het seizoen. Omdat jullie aangaven dat dit goed beviel, hebben we dit jaar onze ALV-meeting op zondag 23 april 2023. De locatie is Joop Stolze Classic Cars in De Lier.

“Joop Stolze Classic Cars is een verzameling van oldtimers waar je mond van open valt. Dit is zelfs de grootste autoverzameling van Europa, en dat gewoon in ons kikkerlandje. “

Voor vele autokenners is Joop Stolze een bekende naam. Hij startte zijn verzameling in 1976 in een leegstaande tuinkas in het Westland. Nu kan je zijn verzameling van ruim 450 auto’s bekijken na de ALV. Naast de auto’s heeft Joop veel onderdelen, motoren en brommers, trapauto’s en collectables in het verkoopaanbod.

Vanaf 10 uur staat de koffie en thee klaar in De Lier waarna we om 10.30 uur starten met een korte ALV. De zaken die in de ALV zeker aan de orde komen zijn de ledenadministratie, onze financiën inclusief de kascontrole, meetings en andere evenementen, redactie en de winnende kalenderfoto, de website en de shop. Als je speciale punten aan de orde wilt hebben, kan je die vooraf melden aan Marc (secretaris@sevenclub.nl). De notulen van de vorige ALV vind je op de website.

Na de korte ALV staat bezichtiging van de collectie van Joop Stolze op het programma met aansluitend een lunch. Vanaf 13.00 / 13.30 uur is het plan om een mooie rit te rijden vanuit De Lier van ongeveer 2 ½  uur rijtijd. De navigatiebestanden en routebeschrijving volgen op de website. Het exacte eindpunt is nu nog niet bekend.

We zien je graag op de ALV met daarbij de kans de uniek verzameling van Joop Stolze te bezichtigen. En natuurlijk daarna een mooie rit door Zuid-Holland met onze Sevens. Meld je aan via de website!

De notulen van de vorige ALV staan Hier

En als je geen lid bent, maar toch de collectie wilt bezichtigen met lunch daarbij en de meeting wil meerijden meld je dan bij de meetingcoordinator@sevenclub.nl . De kosten hiervan voor niet-leden bedragen € 15 per persoon.

Adres:

Stolze Classic Cars
Lierweg 34A
2678 CW De Lier

link naar de route 

Back To Top